Wie wij zijn

Wie wij zijn

Aangenaam. Wij zijn Bjorn en Inge Visser, 29 en 25 lentes jong. Gek op elkaar en nog gekker op God.
Het moge duidelijk zijn dat ons hart sneller klopt voor het koninkrijk van God en dat wij enthousiast zijn om daaraan mee te bouwen. Maar voordat wij meer vertellen over onze droom, eerst een aantal woorden over ons. Wie zijn wij?

Bjorn over Inge:
Inge is mensgericht, zorgzaam, gedetailleerd, creatief, chaotisch, chocoladeverslaafd een fantastische vrouw en een geweldige moeder.

Inge over Bjorn:
Bjorn is enthousiast, energiek, een leider, visionair, humoristisch en koffieverslaafd. Hij is een geweldige man en super lieve vader.

Hoe het begon
De een groeide op in Friesland, de ander in Overijssel. In het najaar van 2010 ontmoeten wij elkaar op een Bijbelschool in Drachten. Na driekwart jaar, ja het duurde even, sloeg de vonk over. Tweeënhalf jaar later zijn we getrouwd. En sinds augustus 2015 zijn wij trotse ouders van onze zoon; Daan. Wat een zegen. En wat genieten wij allebei van ons gezinnetje.

God heeft soms andere plannen
Sinds ons trouwen wonen wij in Zoetermeer, waar Bjorn werkzaam is als jongerenwerker. Dat God soms andere plannen heeft hebben wij al vroeg in ons leven samen mogen ontdekken. Bjorn solliciteerde op de baan in Zoetermeer en tegen alle onze verwachtingen in, we zouden immers in Friesland gaan wonen, sprongen alle stoplichten ineens op groen. God voorzag in alle dingen die we nodig hadden. We genieten van het leven in Zoetermeer. Het is een bijzonder voorrecht om met tieners en jongeren op te trekken. Van dichtbij geestelijke verandering te zien en Gods liefde te zaaien in hun leven.

Een nieuw avontuur
In het najaar van 2015, ervoeren we sterk dat God ons roept voor een nieuw avontuur. Niet wetende wat er komen gaat hebben wij een stap in geloof genomen.

Neem gerust contact met ons op!
Als je het onderstaande formulier invult reageren we zo snel mogelijk.