Onze droom

Gepassioneerd over Gods Koninkrijk en een hart om Zijn Kerk te bouwen!

Een nieuw avontuur
Het was in het najaar van 2015 dat God tegen ons begon te spreken over een nieuw avontuur. We kregen de indruk dat onze tijd in Zoetermeer in de nabije toekomst zou gaan aflopen en we een nieuw avontuur tegemoet zouden gaan. We wisten toe nog niet hoe dit eruit zou komen te zien. In de periode die daarop volgde zochten we naar Gods plan en merkte we dat we een steeds groter passie kregen voor de Kerk. De kerk wereldwijd, maar juist ook voor de plaatselijke Kerk. We zijn gegrepen door Gods plan met de plaatselijke Kerk; een kerk die hoop geeft aan de stad en het verschil maakt voor de mensen die er wonen.

Onze droom
 “Wij geloven dat de lokale kerk de hoop is voor deze wereld. Het is een plek die alom bekend is en waar mensen zich thuis voelen. Een kerk waar diepgang en toegankelijkheid hand in hand gaan. Waar mensen Jezus ontmoeten, leren om een discipel te zijn en hoe deze te maken. Kortom, een kerk die leven geeft en relevant is voor deze maatschappij.” 

Wij dromen ervan om in Nederland kerken te planten die een Licht zijn voor hun omgeving. Kerken die leven gevend zijn en waar mensen Jezus mogen leren kennen. We dromen van nieuwe kerken, gemeenschappen waar generaties verbonden zijn door hun geloof in God en samen als familie ontdekken hoe zij mee kunnen bouwen aan Gods koninkrijk.

Een seizoen van training
We merken dat we in een seizoen van training zitten, God heeft ons een vergezicht laten zien van wat komt en nu is het de tijd om klaargestoomd te worden voor wat komen gaat. In de afgelopen maanden is deze training meer concreter geworden en kunnen we vertellen dat we komende najaar voor een periode naar Birmingham, Engeland zullen gaan. We zullen hier een internship volgen bij de kerk: St. Luke’s Gas Street. Dit is jonge kerk (1,5 jaar geleden gestart), die qua manier van kerk zijn veel overeenkomt met de kerk waar wij van dromen. We zijn op een bijzondere manier met deze kerk en hun leiders Tim & Rachel Hughes in contact gekomen en zullen binnen deze kerk een internship volgen. Dit betekent dat we een jaar zullen meelopen in deze kerk en in verschillende bedieningen mee zullen werken. We worden hier erg enthousiast van denken dat we binnen deze kerk veel kunnen leren wat ons in de toekomst gaat helpen om zelf kerken te planten.

Droom mee
Wordt je enthousiast van onze droom en wil je mee dromen?
Bekijk dan de pagina ‘Droom mee’ en zie hoe je mee kunt bouwen.

Neem gerust contact met ons op!
Als je het onderstaande formulier invult reageren we zo snel mogelijk.