Nijmegen

We gaan naar Nijmegen!

We hebben op verschillende manieren mogen ervaren dat God ons naar Nijmegen toe leidt. Nijmegen is een prachtige stad; het is de oudste stad van Nederland, de 10e grootste stad van Nederland. Er zijn veel studenten, veel creativiteit en veel historie. Kortom een stad die bruist! Je merkt het al; Nijmegen zit in ons hart.

Momenteel zijn we allerlei praktische voorbereidingen aan het treffen voor onze kerkplanting. Het is de bedoeling dat we in augustus 2018 weer naar Nederland komen en  in Nijmegen te gaan wonen. Vervolgens zullen we vanaf september 2018 wekelijks met een team samen komen om ons voor te bereiden op de kerkplanting.

Er zijn 4 manieren waarop je betrokken kan zijn bij deze kerkplant;

  1. Bid // Je kan voor ons bidden, we verlangen ernaar dat God bovennatuurlijke dingen doet. Dit kan alleen door de kracht van gebed.
  2. Doe mee // Wellicht inspireert onze droom ons en voel je je geroepen om deel te nemen aan dit avontuur. We komen graag met je in contact.
  3. Geef // Voor deze kerkplanting hebben we de uitdaging om veel geld bij elkaar te verzamelen. Elke kleine of grote gift help om de kerk te realiseren die voor ons zien.
  4. Blijf op de hoogte // Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dit is het middel waar de volgende stappen rondom onze kerkplanting gaan bekendmaken. Wil je op de hoogte blijven over onze ontwikkelingen, schrijf je dan hier in!

Neem gerust contact met ons op!
Als je het onderstaande formulier invult reageren we zo snel mogelijk.